Why We Eat (Too Much)
The New Science of Appetite
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 28,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
-
Gesprochen von:
-
John Sackville
-
Von:
-
Dr Andrew Jenkinson
Über diesen Titel
Brought to you by Penguin.
For more than 20 years, Dr Andrew Jenkinson has helped thousands of people to solve their weight problems. Looking at how we eat today, in this audiobook he explores why modern nutrition has failed us. Why We Eat (Too Much) draws on the latest scientific research on appetite, anthropological insights from food habits around the world and personal stories of healthy and lasting weight loss.
Learn:
- How to avoid the negative effects of the food and pharma industries.
- How diets actually work and how each food type nourishes you.
- Why your hormones can cause weight gain and diabetes.
- How to lose weight for good, without counting calories.
- The real impact of geography and major life events on your body.
This audiobook is your one-stop solution to eating well and feeling more energised with no complications to your lifestyle. Jenkinson offers an innovative model for why we all should - and can - enjoy the benefits of dieting without enduring its downsides.
With a new chapter about the link between obesity and COVID-19, this incredible book will help you understand your body better than ever before.
©2020 Dr Andrew Jenkinson (P)2020 Penguin AudioDas sagen andere Hörer zu Why We Eat (Too Much)
Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
- mondfisch
- 06.02.2022
interesting but why the diet tips?
i liked the book. the facts were interesting, he seems like a smart guy.
i think this knowledge should be tought in schools and to nutritionists.
however: he holds up two misconceptions, that really bother me:
1. obese people will not have a good life if they don't loose weight
2. the way we eat is not determined by policies, income etc. its a personal choice.
I also wondered why his patients who get surgery lower their weight set point, which is determined by the brain?
does this happend after every surgery?
Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.
Sie haben diese Rezension bewertet.
Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.