Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat

Mit Angebot hören

Reinhören

Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Food: A Cultural Culinary History

Von: Ken Albala, The Great Courses
Gesprochen von: Ken Albala
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 45,95 € kaufen

Für 45,95 € kaufen

Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.

Inhaltsangabe

Eating is an indispensable human activity. As a result, whether we realize it or not, the drive to obtain food has been a major catalyst across all of history, from prehistoric times to the present. Epicure Jean-Anthelme Brillat-Savarin said it best: "Gastronomy governs the whole life of man."

In fact, civilization itself began in the quest for food. Humanity's transition to agriculture was not only the greatest social revolution in history, but it directly produced the structures and institutions we call "civilization."

In 36 fascinating lectures, award-winning Professor Albala puts this extraordinary subject on the table, taking you on an enthralling journey into the human relationship to food. With this innovative course, you'll travel the world discovering fascinating food lore and culture of all regions and eras - as an eye-opening lesson in history as well as a unique window on what we eat today.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying reference material will be available in your My Library section along with the audio.

©2013 The Teaching Company, LLC (P)2013 The Great Courses
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Diese Titel könnten dich auch interessieren

The Story of Human Language Titelbild
The Other Side of History: Daily Life in the Ancient World Titelbild
Thinking Like an Economist: A Guide to Rational Decision Making Titelbild
Understanding Investments Titelbild
1066: The Year That Changed Everything Titelbild
Elements of Jazz: From Cakewalks to Fusion Titelbild
Language Families of the World Titelbild
The American Civil War Titelbild
The Learning Brain Titelbild
The Foundations of Western Civilization Titelbild
The Philosopher's Toolkit: How to Be the Most Rational Person in Any Room Titelbild
How the Earth Works Titelbild
Einstein's Relativity and the Quantum Revolution: Modern Physics for Non-Scientists, 2nd Edition Titelbild
The Celtic World Titelbild
Understanding the Mysteries of Human Behavior Titelbild
Autocracy, Inc. Titelbild

Das sagen andere Hörer zu Food: A Cultural Culinary History

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    83
  • 4 Sterne
    12
  • 3 Sterne
    3
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0
Sprecher
  • 5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    69
  • 4 Sterne
    17
  • 3 Sterne
    2
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0
Geschichte
  • 5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    75
  • 4 Sterne
    9
  • 3 Sterne
    4
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.

Sortieren nach:
Filtern:
  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Spannend

Eine wirklich spannende Geschichte, zum Lernen und zum Nachdenken. Die Zusammenhänge waren eine Überraschung. Angenehmer Sprecher und verständliche Sprache.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Informative, entertaining & highly recommended

I enjoyed every minute of this 18- hour course. Professor Albala is a great story teller, and his passion and enthusiasm for the food and different cuisines are infectious! This course is very informative as Professor Albala explains the historic context behind the development of the culinary scene in each era. I also realized his prediction back in 2013 how the way we view & consume food is accurate as I listened to this course in 2021. What more is there to say? If you're interested in food & culinary scenes, you should really listen to this course!

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

1 Person fand das hilfreich

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    3 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

interesting....right?

Was hat Ihnen am allerbesten an Food: A Cultural Culinary History gefallen?

Interesting topic, well researched and presented. Learned quite a lot about the history of food.

Was wäre für andere Hörer sonst noch hilfreich zu wissen, um das Hörbuch richtig einschätzen zu können?

Unfortunately, Mr Albala's interjection of a 'right?" or 'ok?' at the end of many sentences is rather irritating. The course was entertaining as such though

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

6 Leute fanden das hilfreich

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Fantastic!

I loved this. Every lecture. The speaker is very entertaining and comprehensible. Whoever is interested in and fascinated by food should totally listen to this.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

very insightful, informative

and interesting perspectives on human history via our cultural culinary past - with an outlook to the future. Enjoyed every second of it. . Absolutely recommended.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

The most interesting Audiobook

I haven't learned this much in ages, its the most interesting Audiobook I ever listened to.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Pure delight!

Amazing lecturer, a foodie with a scientific approach who covers the history of mankind in a fun and easy way. You'll learn to appreciate the culinary history and all the variety of flavors. I loved that he even cooked some dishes live!

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    4 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

The kitchen POV

This lecture series gives you the history of mankind from the kitchen POV: what we eat through the ages and why. Always interesting, sometimes funny, never disgusting!

Professor Ken Albala presents various cuisines (with recipes – the fun part) that developed through the ages, arriving in our modern area with industrialised agriculture and food industries. All of it making much sense and giving many insights, but with a strong emphasis on the situation in the USA. As he frequently points out: Europe is (still?) different.

I can strongly recommend this lecture series: mind-food that tastes well.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

4 Leute fanden das hilfreich

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    4 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

A pleasent surprise

I like to cook so I thought the book might be interesting for me and give me some inspiration. I never expected there is so much to learn about and from food history. The course is full of surprising insights and my thanks go to Mr. Albala for his research.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

4 Leute fanden das hilfreich