Ergebnis gesprochen von "Jim Coleman" in Alle Kategorien
-
-
A Chef's Table
- July 5, 2007
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Everyone needs an expert now and then! On this week's show, we've got specialists in everything from mangoes to grilling and even ginseng. We'll get some grilling techniques and recipes from an instructor at the Culinary Institute of America. Then, discover the amazing history and properties of ginseng. We also travel to the subcontinent and discover the enormous variety in mangoes.
-
A Chef's Table
- July 5, 2007
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 05.07.2007
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Stocking the Pantry, August 21, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
On today's show, we're raiding the pantry! We'll learn everything from the pantry's history to organizing and stocking your own larder. And we'll examine the foods that we eat when we are by ourselves. Then, news from the almond groves. Plus, how to stock a heart-healthy pantry, tips to make healthy grains a habit, and much more.
-
A Chef's Table
- Stocking the Pantry, August 21, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 21.08.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Healing Foods, October 2, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Today we take a look at some good ideas. We begin with an M.D. who went to culinary school. A scrip from him is often a recipe! Of course, chicken soup is one healing food that comes to mind. And, we'll find out about one woman's quest for the best recipe - she didn't have to look far.
-
A Chef's Table
- Healing Foods, October 2, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 02.10.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Ingredients & Techniques, September 25, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Whether you sit down to an elaborate meal at a restaurant, or eat a bowl of cereal standing over the sink, there's so much that goes into what and how we eat. Today, we'll look at ingredients, techniques....even a waiter's rant (plus a few from customers). Then, you don't have to be a rocket scientist to figure out we've got an obesity problem. A behavioral psychologist says to eat like our ancestors.
-
A Chef's Table
- Ingredients & Techniques, September 25, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 25.09.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Summer Produce, August 14, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Today we're mixing it up with ingredients! Russ Parsons gives us the low down on picking and storing some great summer produce. We'll also discover the lesser known Asian cuisine: food from the Philippines. Find out why wasabi isn't really wasabi; plus what goes on in a Martha Stewart test kitchen. Later we'll meet a couple who spent a year eating only what was available within a 100 miles....and they stayed married to each other after all that.
-
A Chef's Table
- Summer Produce, August 14, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 14.08.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Defining Hunger, July 17, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
What does hunger mean to you? We all know physical hunger in varying degrees, of course. But hunger can be a longing for home and the food that represents it, or a quest for knowledge about a subject. It's a big word, hunger. On today's show we look at its many forms. We begin by comparing a week's worth of groceries of 30 families around the globe. Then, we take a look closer to home and see how rising food costs are affecting America's poor.
-
A Chef's Table
- Defining Hunger, July 17, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 17.07.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- July 12, 2007
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Some worthy things just have a bad reputation. On today's show we re-evaluate bad reputation stories: pig pens are a mess; tequila gives you a killer hangover; and tofu tastes like nothing. Often, you can make a silk purse out of a sow's ear. For instance, Sy Montgomery talks about her amazing pet pig. Mr. Cutlets talks about a pig of a whole other kind - a smuggled ham.
-
A Chef's Table
- July 12, 2007
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 12.07.2007
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Travelling in Time, June 11, 2009
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
The best time machine is food. On today's show we'll travel in time to the dining hot spot of 1773 - Philadelphia's City Tavern. We'll also discover a unique writing project that looks at regional foods of the 1930's. Later, meet a fictional turn-of-the-century Harvey Girl and an historian looks at the origins of soul food. Also, if you've got a mid-life crisis the answer might be to travel the globe. And, one man finds the answer to his love life in Ramen Noodles.
-
A Chef's Table
- Travelling in Time, June 11, 2009
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 11.06.2009
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- All About the Moms, April 30, 2009
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 52 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Don't forget! Mother's Day is around the corner. So on today's show we're all about the moms -- their cooking and their warm advice. Pino Luongo recalls his restaurant, "Le Madre," and blending "mom food" with professional chefs. Plus what happens when a daughter follows her mom into the world of food ---we'll ask Nancy and Sara Jenkins.
-
A Chef's Table
- All About the Moms, April 30, 2009
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 52 Min.
- Erscheinungsdatum: 30.04.2009
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Small Traditions and Simple Pleasures, March 12, 2009
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
On today's show, Chef's Table is all about celebrating small traditions and simple pleasures - even reclaiming something as small as a recipe can have big rewards. Just ask participants in The Times Picayune Recipe Restoration Project. We'll talk to the editor who was able to replace reader's recipes destroyed in Katrina.
-
A Chef's Table
- Small Traditions and Simple Pleasures, March 12, 2009
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 12.03.2009
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- The Winter Blues, February 26, 2009
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
The Super Bowl is over, no holidays are on the horizon, and we have weeks before it's spring. Could be you have the winter blues. This week on Chef's Table, we'll talk to a nutritionist about foods to help those down-in-the-dumps symptoms.
-
A Chef's Table
- The Winter Blues, February 26, 2009
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 26.02.2009
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Time to Spice Things Up!, January 1, 2009
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Everyone loves second helpings, enjoy our encore presentation. It's time to spice things up a bit! On today's Chef's Table we'll follow our own spice trail. We begin with the history of three influential spice cities. Top Chef host Padma Lakshmi reveals how to layer lots of flavors. Plus her secrets for staying model thin and still eat those celebrity chef meals. Later, learn how to make amazingly light vegan cupcakes.
-
A Chef's Table
- Time to Spice Things Up!, January 1, 2009
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 01.01.2009
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Simple Solutions for the Holiday Season, December 18, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
It's that time of year when we are busy, overwhelmed, and running on empty. So, if you're feeling harried, we'll find some simple solutions - like hiring a butler. OK, that's not possible, but we'll tell you what it would be like to have a real "Jeeves" around the house! And there's nothing that chocolate doesn't fix. Kallari chocolate provides economic sustenance for one community and is also saving the rainforest - find out about this unique cooperative.
-
A Chef's Table
- Simple Solutions for the Holiday Season, December 18, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 18.12.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- The Holiday Table, December 11, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
What dishes HAVE to be on the holiday table? There are some flavors that are so much a part of our holiday spirit they have come to define us. For playwright Eduardo Machado, it's Cuban Roast Pork. For Michelle Bernstein it's a family chicken soup recipe...from Argentina. We'll also discover some slightly unusual holiday beer traditions. And for some, it isn't the holidays without uncorking champagne.
-
A Chef's Table
- The Holiday Table, December 11, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 11.12.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Thanksgiving Crunch Time, November 20, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
It's Thanksgiving crunch time....better start prepping! On today's show, Chef Coleman gives you his timeline to make the day a little easier. We'll also discover some new twists borrowed from other cultures and find the ultimate dining spot - right where the food grows. Later, a way to share meals throughout the year. Then, Marnie Old and Sam Calagione feud over wine versus beer. Plus, the secret of great giblet gravy, the history of squash, and how vegans survive the holidays.
-
A Chef's Table
- Thanksgiving Crunch Time, November 20, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 20.11.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- A Culinary Journey, November 13, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Everyone's talking about the impact of globalization on the economy these days. But what happens when businesses stay small - or go as far as creating their own local economy? Discover a small community working to keep their dollars circulating within. Wendy Born, co-owner of Metropolitan Bakery, also reveals today's small-business challenges. Then, legendary chef Mark Vetri stops by to take us on his culinary journey.
-
A Chef's Table
- A Culinary Journey, November 13, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 13.11.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- The Dark Side of Food, October 23, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
It's almost Halloween, so let's go into the dark side of food. We'll discover common frauds from the past, plus some concerns for today. The creator of the Spiderwick Chronicles talks about her latest venture into the world of fairies. And what's Halloween without a murder mystery? We've got one plotted in a vineyard!
-
A Chef's Table
- The Dark Side of Food, October 23, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 23.10.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- The Donuts of Youth, October 16, 2008
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Everyone loves second helpings, so here's an encore presentation. Even though the opportunity to travel the globe and try all manner of foods is inspiring, it's always the dishes from childhood that really satisfy. John T. Edge recalls the donuts of his youth. Then we turn to a food memoir about Dirty Sugar Cookies.
-
A Chef's Table
- The Donuts of Youth, October 16, 2008
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 16.10.2008
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- The History of Gourmet Magazine, November 5, 2009
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Ruth Reichl talks about the people, influence, and history of Gourmet Magazine. Its final issue is on stands now. We'll also take a look at a pregnant mom's influence on the taste buds of her child. Then we'll go to a famous London market to buy beef. Later, saving our water resources and cooking tips for delicious vegan menus. Plus, what do you think the animals are saying?
-
A Chef's Table
- The History of Gourmet Magazine, November 5, 2009
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 05.11.2009
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-
-
-
A Chef's Table
- Regional Specialties, July 9, 2009
- Von: Jim Coleman
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Ungekürztes
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
Today's show really takes the cake... seriously! We're slicing up some regional specialties... from dried apple stack cake to Tom Douglas' savory crab cakes. We'll also talk to a grandmother and granddaughter about their personal family cookbook and a recipe that led to a marriage proposal. If cake is off your diet because of celiac disease, have heart and a piece of cake with tips for gluten-free baking.
-
A Chef's Table
- Regional Specialties, July 9, 2009
- Gesprochen von: Jim Coleman
- Spieldauer: 49 Min.
- Erscheinungsdatum: 09.07.2009
- Sprache: Englisch
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmalDer Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Regulärer Preis: 1,95 € oder -1 Guthaben
Verkaufspreis: 1,95 € oder -1 Guthaben
-