A Chef's Table Titelbild

A Chef's Table

March 8, 2007

Reinhören

0,00 € im Probezeitraum

0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

A Chef's Table

Von: Jim Coleman
Gesprochen von: Jim Coleman
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 1,95 € kaufen

Für 1,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

Darina Allen – one of Ireland's best known chefs, a TV Host and a cookbook author – has written many books, including Irish Traditional Cooking. Her cooking school is Ballymaloe in County Cork. The food in Ireland has become incredible, and much of that is due to Darina Allen. Then, our sommelier, Maureen Petrosky, talks us through pairing traditional Irish foods such as corned beef and cabbage with wine. Maureen Petrosky is the author of The Wine Club. Next, a conversation with Ted Reader about his new book King of the Q's Blue Plate BBQ. After, Jim Tarantino talks about one of the best parts of grilling: creating your own marinades, rubs, brines, cures and glazes. That's also the title of Jim Tarentino's book Marinades, Rubs, Brines, Cures and Glazes. Next, NPR commentator Bonny Wolf talks about regional and family food traditions, and her book Talking with My Mouth Full: Crabcakes, Bundt Cakes and other Kitchen stories. Then, Evelyn Raab helps us get teenagers cooking. She's written Clueless in the Kitchen: A Cookbook for Teens. Also, Rozanne Gold is a consulting chef for some of New York's most celebrated restaurants, and she explains how getting kids in the kitchen is as easy as 1-2-3. Her latest book is Kids Cook 1-2-3. Finally, James Murphy, head of Irish Studies at Villanova University, discusses the history of the Irish Potato famine and why so many Irish left. [Broadcast Date: March 8, 2007](P) and © 2007 WHYY
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Das sagen andere Hörer zu A Chef's Table

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.