A Chef's Table Titelbild

A Chef's Table

March 15, 2007

Reinhören

0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

A Chef's Table

Von: Jim Coleman
Gesprochen von: Jim Coleman
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 1,95 € kaufen

Für 1,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

First, Lynn Rosen takes the guess work out of table settings in her book, Elements of the Table: A Simple Guide For Hosts and Guests. Then, we speak with the go-to person for information on Italy. Restaurateur and author Biba Caggiano talks about his Biba's Italy: Favorite Recipes From the Splendid Cities about the changing roles of women in Italy. Next, Judy Logback is a representation of the Kallari association, a grassroots organization helping Amazon artists and cocoa bean growers preserve their way of life and the rainforest. After, Mireille Guiliano's first book was French Woman Don't Get Fat. Now she's talking about living a pleasurable life, without getting fat. Then, Julia Child's grandnephew, Alex Prudhomme, discusses his Aunt and the book she helped him write, Julia Child: My Life In France. Also, Olga Soffer, a professor of anthropology at the University of Illinois, Champaign-Urbana and co-author of the book The Invisible Sex: Uncovering the True Role of Women in Prehistory talks about what the women were doing when the men were busy writing on walls and clubbing wild beasts. Plus, Linda West Eckhardt, who has a high-energy pound puppy named Tex and who has written The Dog Ate It: Cooking For Yourself and Your Four Legged Friends. She talks about cooking for your canine pals. Finally, Riannon Walsh, who is one of the world's leading experts of single malt whiskey. She discusses using this spirit as an ingredient to spice up your recipes. [Broadcast Date: March 15, 2007](P) and © 2007 WHYY
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Das sagen andere Hörer zu A Chef's Table

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.