Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat

Mit Angebot hören

Reinhören
  • The Omnivore's Dilemma

  • A Natural History of Four Meals
  • Von: Michael Pollan
  • Gesprochen von: Scott Brick
  • Spieldauer: 15 Std. und 53 Min.
  • 4,8 out of 5 stars (39 Bewertungen)

Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

The Omnivore's Dilemma

Von: Michael Pollan
Gesprochen von: Scott Brick
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 35,95 € kaufen

Für 35,95 € kaufen

Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.

Inhaltsangabe

The best-selling author of The Botany of Desire explores the ecology of eating to unveil why we consume what we consume in the 21st century.

"What should we have for dinner?" To one degree or another, this simple question assails any creature faced with a wide choice of things to eat. Anthropologists call it the omnivore's dilemma. Choosing from among the countless potential foods nature offers, humans have had to learn what is safe, and what isn't, which mushrooms should be avoided, for example, and which berries we can enjoy. Today, as America confronts what can only be described as a national eating disorder, the omnivore's dilemma has returned with an atavistic vengeance.

The cornucopia of the modern American supermarket and fast-food outlet has thrown us back on a bewildering landscape where we once again have to worry about which of those tasty-looking morsels might kill us. At the same time we're realizing that our food choices also have profound implications for the health of our environment. The Omnivore's Dilemma is best-selling author Michael Pollan's brilliant and eye-opening exploration of these little-known but vitally important dimensions of eating in America.

We are indeed what we eat, and what we eat remakes the world. A society of voracious and increasingly confused omnivores, we are just beginning to recognize the profound consequences of the simplest everyday food choices, both for ourselves and for the natural world. The Omnivore's Dilemma is a long-overdue book and one that will become known for bringing a completely fresh perspective to a question as ordinary and yet momentous as "What shall we have for dinner?"

©2006 Michael Pollan (P)2006 Penguin Audio
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Diese Titel könnten dich auch interessieren

How to Change Your Mind Titelbild
Cooked Titelbild
In Defense of Food Titelbild
This Is Your Mind on Plants Titelbild
The Power of Habit Titelbild
Food Rules Titelbild
The Botany of Desire Titelbild
Kitchen Confidential Titelbild
Thinking, Fast and Slow Titelbild
Burn Titelbild
Wie Koffein die moderne Welt erschuf Titelbild
How to Know a Person Titelbild
Guns, Germs and Steel Titelbild
Surely You're Joking, Mr. Feynman! Titelbild
How to Talk So Little Kids Will Listen Titelbild
Outlive Titelbild

Kritikerstimmen

Gold Medal in Nonfiction for the California Book Award • Winner of the 2007 Bay Area Book Award for Nonfiction • Winner of the 2007 James Beard Book Award/Writing on Food Category • Finalist for the 2007 Orion Book Award • Finalist for the 2007 NBCC Award

"Thoughtful, engrossing . . . You're not likely to get a better explanation of exactly where your food comes from."The New York Times Book Review

"An eater's manifesto . . . [Pollan's] cause is just, his thinking is clear, and his writing is compelling. Be careful of your dinner!"The Washington Post

"Outstanding . . . a wide-ranging invitation to think through the moral ramifications of our eating habits."The New Yorker

Das sagen andere Hörer zu The Omnivore's Dilemma

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    32
  • 4 Sterne
    5
  • 3 Sterne
    2
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0
Sprecher
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    27
  • 4 Sterne
    8
  • 3 Sterne
    1
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0
Geschichte
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    29
  • 4 Sterne
    5
  • 3 Sterne
    1
  • 2 Sterne
    1
  • 1 Stern
    0

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.

Sortieren nach:
Filtern:
  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Fun to listen to, recommended

Super interesting book. Great content full of facts, deep investigation and even experimentation of the author. The author took very seriously the food production topic and I think (hopefully) is a good book for creating food - responsability and consciousness in avarage people.
Certainly an amazing work.

Good narrator.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

1 Person fand das hilfreich

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

sehr gut, kann ich nur empfehlen!

vllt geh ich dieses Jahr auch Pilze sammeln und jagen ;-)

sehr inspirierend, fast jeder moderne Mensch sollte sich zumindest etwas mit seiner Nahrung beschäftigen. Dieses Buch ist ein guter Anfang

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

1 Person fand das hilfreich