The Future of Food (WIRED Guides)
How to Feed the Planet Without Destroying It
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 19,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
-
Gesprochen von:
-
Roy McMillan
-
Von:
-
Matthew Reynolds
-
WIRED
Über diesen Titel
Brought to you by Penguin.
With a global population estimated to reach nearly 10 billion by 2050, we face a huge challenge in feeding everyone on the planet. How is that to be achieved?
In this brilliantly insightful one-stop guide, WIRED journalist Matt Reynolds assesses the limits and drawbacks of current food production and looks at the ways in which they can be tackled. He considers the potential for lab-grown meat to replace inefficient livestock farming. He talks to the scientists hoping to perfect more productive and disease-resistant crops. He explores initiatives to make agriculture less environmentally damaging and to reduce food waste. And he addresses the fundamental question: how do we feed more people while using fewer of the Earth's resources?
©2021 Matthew Reynolds (P)2021 Penguin Audio