Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat

Mit Angebot hören

  • The Ethical Carnivore

  • My Year Killing to Eat
  • Von: Louise Gray
  • Gesprochen von: Susie Riddell
  • Spieldauer: 10 Std. und 8 Min.
  • 2,0 out of 5 stars (2 Bewertungen)

Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.
The Ethical Carnivore Titelbild

The Ethical Carnivore

Von: Louise Gray
Gesprochen von: Susie Riddell
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 21,95 € kaufen

Für 21,95 € kaufen

Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
activate_primeday_promo_in_buybox_DT

Inhaltsangabe

We should all know exactly where our meat comes from. But what if you took this modern day maxim to its logical conclusion? What if you only ate animals you killed yourself?

Fed up of friends claiming to care about the provenance of their food, Louise Gray decides to follow the argument to its logical extreme. Starting small, Louise shucks oysters and catches fish. Gradually she gets to know countrymen and women who teach her how to shoot pigeons and rabbits. As she begins to reconnect with nature and her own upbringing in the countryside, Louise starts to question modern attitudes to the meat we eat.

How did we end up eating so much meat, with no idea how animals are raised and killed on our behalf?

Louise begins to look into how our meat is processed, including the beef in burgers, cheap chicken, bacon and farmed fish. She researches halal slaughter and visits abattoirs to ask whether modern technology can make eating meat more humane.

She goes on a pheasant shoot and onto a grouse moor and contemplates whether there is still a place for game shooting in modern Britain. And she delves into alternative food culture in the UK, sourcing roadkill and cooking herself a lovely bit of squirrel stir-fry.

The biggest animal Louise kills is a red deer stag, a moment she describes in a chapter about taking responsibility, growing up and her relationship with her own father.

Towards the end of her challenge, Louise explores alternative sources of protein, including insects, in vitro meat and plant-based proteins. She reflects on the impact of the growing global demand for meat and argues that all of us eating less meat should be a key part of fighting climate change.

Louise's writing about nature, food and the environment is liberally dashed with humour and she gets to the heart of modern anxieties about where our meat comes from, asking the most important question of all: is it possible to be an ethical carnivore?

©2016 Louise Gray (P)2016 Audible, Ltd

Das könnte dir auch gefallen

Weitere Titel des Autors

Das sagen andere Hörer zu The Ethical Carnivore

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 2 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    1
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1
Sprecher
  • 3 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    1
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1
Geschichte
  • 2.5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    1
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.