The Bullhearted Brand Titelbild

The Bullhearted Brand

Building Bullish Restaurant Brands That Charge Ahead of the Herd

Reinhören

0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

The Bullhearted Brand

Von: Joseph Szala
Gesprochen von: James Woodrich
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 20,95 € kaufen

Für 20,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

Grab the bull, and your brand, by the horns.

The statistics are infamous with anyone in the industry—newbie or veteran. Many restaurants never make it past year one, and even less make it to year five. But why? What are the causes of such high rates of failure? While one can argue for one cause or another, the truth is that it’s rarely one thing that causes failure. Instead, it’s usually a perfect storm of multiple causes that lead to a failing business model. It’s my belief, that most, if not all, of these causes could be avoided through an understanding and adoption of branding best practices.I know what you’re thinking, “Of course the branding expert thinks it’s a branding problem”, but hear me out. Branding is a strategic endeavor that is meant to guide every decision in a restaurant’s business—from operations to human resources, culinary innovation to, yes, visual and verbal identity design. When the strategy is fully adopted and used, decisions are made much clearer. Saying “no” to a poor space or bad menu item becomes much easier and innovation becomes much more comfortable.

When true branding best practices guide the development and growth of a restaurant concept, the risk of failure is reduced. In The Bullhearted Brand, I seek to lay out the foundational elements and details about creating and scaling restaurant brands. I infuse knowledge with real-world experiences throughout the book and leverage stories, fables, and folklore from around the world that use the bull as the hero. Through these stories, real-life accounts, and expertise garnered from nearly 20 years of experience, my hope is to fuel the courage, conviction, and empathy required to lead the charge for your bullhearted brand.

©2021 Szalapalooza, LLC (P)2021 Szalapalooza, LLC
Marketing & Vertrieb
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Das sagen andere Hörer zu The Bullhearted Brand

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.