Tainted
From Farm Gate to Dinner Plate, Fifty Years of Food Safety Failures
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 20,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
-
Gesprochen von:
-
Phyllis Entis
-
Von:
-
Phyllis Entis
Über diesen Titel
"Reads like a true crime novel" (Food Safety News)
In a world where irrigation water is contaminated by run-off from cattle feedlots and where food processors cut corners, the food preparation skills we learned from our parents and grandparents are no longer good enough to keep us safe.
Using a variety of foodborne disease outbreaks, often illustrated with the stories of individual victims, Tainted explores the ways in which food becomes contaminated. Some of the stories - such as the deadly 1993 Jack in the Box outbreak - will be very familiar. Others will not.
In this update to her 2007 book, Food Safety: Old Habits, New Perspectives, Phyllis Entis draws on nearly five decades of experience to explain how our regulatory systems have failed us, and to explore what can be done to protect consumers from unsafe food.
©2020 Phyllis Entis (P)2022 Phyllis Entis