Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat
Mit Angebot hören
-
Swallow This: Serving Up the Food Industry's Darkest Secrets
- Gesprochen von: Jessica Ball
- Spieldauer: 8 Std. und 41 Min.
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 18,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
Inhaltsangabe
From the author of What to Eat and Shopped, a revelatory investigation into what really goes into the food we eat.
Even with 25 years experience as a journalist and investigator of the food chain, Joanna Blythman still felt she had unanswered questions about the food we consume every day. How ‘natural’ is the process for making a ‘natural’ flavouring? What, exactly, is modified starch, and why is it an ingredient in so many foods? What is done to pitta bread to make it stay ‘fresh’ for six months? And why, when you eat a supermarket salad, does the taste linger in your mouth for several hours after?
Swallow This is a fascinating exploration of the food processing industry and its products – not just the more obvious ready meals, chicken nuggets and tinned soups, but the less overtly industrial – washed salads, smoothies, yoghurts, cereal bars, bread, fruit juice, prepared vegetables. Forget illegal, horse-meat-scandal processes, every step in the production of these is legal, but practised by a strange and inaccessible industry, with methods a world-away from our idea of domestic food preparation, and obscured by technical speak, unintelligible ingredients manuals, and clever labelling practices.
Determined to get to the bottom of the impact the industry has on our food, Joanna Blythman has gained unprecedented access to factories, suppliers and industry insiders, to give an utterly eye-opening account of what we’re really swallowing.
Kritikerstimmen
"A rare book, practical, sensible, and passionate. Joanna Blythman writes with clarity, sanity and humanity. Anyone interested in food and cooking should read it." (Matthew Fort)
"A succinct and badly needed encyclopaedia of facts and common sense on food and nutrition for which I am truly grateful. The introduction alone is worth the price of the book." (Darina Allen)
"Everyone who cares about what they eat and how they feed their family should read this" ( Daily Mail)
Das sagen andere Hörer zu Swallow This: Serving Up the Food Industry's Darkest Secrets
Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
- Anonymer Hörer
- 22.11.2021
veeery onesided book
She speaks about a 360° view of the industry. While listening to the book i just heard a very onesided story how bad the industry is.
Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.
Sie haben diese Rezension bewertet.
Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.