Sous Chef Titelbild

Sous Chef

24 Hours on the Line

Reinhören

0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Sous Chef

Von: Michael Gibney
Gesprochen von: Fred Berman
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 21,95 € kaufen

Für 21,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

The back must slave to feed the belly.... In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses 24 hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an upscale New York restaurant kitchen. Here listeners will find all the details, in rapid-fire succession, of what it takes to deliver an exceptional plate of food - the journey to excellence by way of exhaustion.

Told in second-person narrative, Sous Chef is an immersive, adrenaline-fueled run that offers a fly-on-the-wall perspective on the food service industry, allowing listeners to briefly inhabit the hidden world behind the kitchen doors, in real time. This exhilarating account provides regular diners and food enthusiasts alike a detailed insider’s perspective, while offering fledgling professional cooks an honest picture of what the future holds, ultimately giving voice to the hard work and dedication around which chefs have built their careers.

In a kitchen where the highest standards are upheld and one misstep can result in disaster, Sous Chef conjures a greater appreciation for the thought, care, and focus that go into creating memorable and delicious fare. With grit, wit, and remarkable prose, Michael Gibney renders a beautiful and raw account of this demanding and sometimes overlooked profession, offering a nuanced perspective on the craft and art of food and service.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2014 Michael Gibney (P)2014 Random House Audio
Gastronomie Kochen Köche
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Kritikerstimmen

"A terrific nuts-and-bolts account of the real business of cooking as told from the trenches. No nonsense. This is what it takes." (Anthony Bourdain)
"This is excellent writing - excellent! - and it is thrilling to see a debut author who has language and story and craft so well in hand. Though I would never ask my staff to read my own book, I would happily require them to read Michael Gibney’s." (Gabrielle Hamilton, author of Blood, Bones & Butter)
" Sous Chef is a marvelous, superbly written, intelligent, and accomplished book. I know no other book that so vividly renders the experience and complexity of life in a big restaurant kitchen. The sheer amount of knowledge demonstrated here of the particulars of cooking is immense, and the dynamic, seesaw relationship between chef and sous chef is especially well achieved. I was gripped by the author’s culinary passion and literary sophistication. Bravo!" (Phillip Lopate)

Das sagen andere Hörer zu Sous Chef

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 3 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    1
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0
Sprecher
  • 3 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    1
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0
Geschichte
  • 2 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    1
  • 1 Stern
    0

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.

Sortieren nach:
Filtern:
  • Gesamt
    3 out of 5 stars
  • Sprecher
    3 out of 5 stars
  • Geschichte
    2 out of 5 stars

Ok, but not great

The constant Spanish is really annoying. The writing style and the story is a bit shallow. Its really just a day in the kitchen...

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.