Restaurant & Bar Marketing III Titelbild

Restaurant & Bar Marketing III

Marketers Ruin Everything

Reinhören

0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Restaurant & Bar Marketing III

Von: Erik Shellenberger
Gesprochen von: Erik Shellenberger
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 7,95 € kaufen

Für 7,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

If a chef cooks for an empty house…does anyone appreciate the brilliance of his risotto?

Do you know why your marketing isn’t working?

Erik has been in the industry since he was 13 years old. He’s washed his fair share of dishes. What he’s really done, though, is built a successful corporate restaurant and bar marketing career with clients across the country. He’s got the answers you’ve needed.

What’s the difference between marketing and advertising?

He will walk you through the ways restaurateurs fail at marketing and clearly explain how to avoid those traps. It isn’t just about the food; it’s the mindset that separates the successful from the “former owners”.

You’ll learn:

  • The value of curb appeal
  • How to use those expensive marketing tools you’ve bought
  • The hidden dangers of Apple Maps and how it’s killing your business
  • Financial hints to improve profitability
  • Stories of success that will propel you to up your game
  • And more

The chapter "How Black Rifle Coffee Made a Killing from Creating Marketing Snipers" will change the way you think about what’s possible.

Are you ready to build the successful restaurant or bar you’ve always known was attainable?

You’ll love this entertaining and honest third book in his restaurant and bar business series, because Erik has been there, and he’s seen it all. Sharpen up your knives and start fixing your marketing. Get it now.

©2022 Erik Shellenberger (P)2022 Erik Shellenberger
Geld & Finanzen
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Das sagen andere Hörer zu Restaurant & Bar Marketing III

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.