Meat Planet
Artificial Flesh and the Future of Food
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 17,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
-
Gesprochen von:
-
Benjamin Aldes Wurgaft
Über diesen Titel
Meat Planet explores the quest to generate meat in the lab-a substance sometimes called "cultured meat" - and asks what it means to imagine that this is the future of food.
Neither an advocate nor a critic of cultured meat, Benjamin Aldes Wurgaft spent five years researching the phenomenon. In Meat Planet, he reveals how debates about lab-grown meat reach beyond debates about food, examining the links between appetite, growth, and capitalism. Could satiating the growing appetite for meat actually lead to our undoing? Are we simply using one technology to undo the damage caused by another? Like all problems in our food system, the meat problem is not merely a problem of production. It is intrinsically social and political, and it demands that we examine questions of justice and desirable modes of living in a shared and finite world.
Benjamin Wurgaft tells a story that could utterly transform the way we think of animals, the way we relate to farmland, the way we use water, and the way we think about population and our fragile ecosystem's capacity to sustain life. He argues that even if cultured meat does not "succeed," it functions - much like science fiction-as a crucial mirror that we can hold up to our contemporary fleshy dysfunctions.
©2019 Benjamin Aldes Wurgaft (P)2019 TantorDas sagen andere Hörer zu Meat Planet
Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
- Arseni
- 08.07.2021
3 chapters in 0% science 100% philosophical debates
So far I’m only 3 chapters in and I’m already pretty bored
I was expecting to learn more about the business and science of the cultured meat field. So far it has been an overly long college style essay about philosophy and anthropology about meat culture by a woke college grad.
If you want facts, I’d say avoid this one based on the 3 first chapters .
Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.
Sie haben diese Rezension bewertet.
Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.