Meat Planet Titelbild

Meat Planet

Artificial Flesh and the Future of Food

Reinhören

0,00 € - Kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo und kündige jederzeit und ohne Verpflichtung.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Meat Planet

Von: Benjamin Aldes Wurgaft
Gesprochen von: Benjamin Aldes Wurgaft
0,00 € - Kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 17,95 € kaufen

Für 17,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

Meat Planet explores the quest to generate meat in the lab-a substance sometimes called "cultured meat" - and asks what it means to imagine that this is the future of food.

Neither an advocate nor a critic of cultured meat, Benjamin Aldes Wurgaft spent five years researching the phenomenon. In Meat Planet, he reveals how debates about lab-grown meat reach beyond debates about food, examining the links between appetite, growth, and capitalism. Could satiating the growing appetite for meat actually lead to our undoing? Are we simply using one technology to undo the damage caused by another? Like all problems in our food system, the meat problem is not merely a problem of production. It is intrinsically social and political, and it demands that we examine questions of justice and desirable modes of living in a shared and finite world.

Benjamin Wurgaft tells a story that could utterly transform the way we think of animals, the way we relate to farmland, the way we use water, and the way we think about population and our fragile ecosystem's capacity to sustain life. He argues that even if cultured meat does not "succeed," it functions - much like science fiction-as a crucial mirror that we can hold up to our contemporary fleshy dysfunctions.

©2019 Benjamin Aldes Wurgaft (P)2019 Tantor
Gastronomie Geschichte & Kultur Neuere Welt Wissenschaft Zukunftsstudien
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Das sagen andere Hörer zu Meat Planet

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 1 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1
Sprecher
  • 2 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    1
  • 1 Stern
    0
Geschichte
  • 1 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.

Sortieren nach:
Filtern:
  • Gesamt
    1 out of 5 stars
  • Sprecher
    2 out of 5 stars
  • Geschichte
    1 out of 5 stars

3 chapters in 0% science 100% philosophical debates

So far I’m only 3 chapters in and I’m already pretty bored
I was expecting to learn more about the business and science of the cultured meat field. So far it has been an overly long college style essay about philosophy and anthropology about meat culture by a woke college grad.

If you want facts, I’d say avoid this one based on the 3 first chapters .

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.