How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide Titelbild

How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide

Reinhören

0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide

Von: Tim Hoffman
Gesprochen von: Dan Hankiewicz
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 15,95 € kaufen

Für 15,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

Let’s start your restaurant legacy right now, right here!

National chains and single independent restaurants all started with an individual and an idea. A concept. A dream.

Small ideas can grow into big business. Who would have thought that a guy with a milkshake machine could start a hamburger empire? A pizza made in a garage would start today’s pizza wars? A guy with a pressure-cooker would start a fried chicken phenomena?

Business ownership has always been part of the all-American dream. Restaurants are the largest entrepreneurial opportunity in America for starting the dream.

According to Restaraunt.org, the industry stands as follows:

  • $799 billion: Restaurant industry sales.
  • 1 million+: Restaurant locations in the United States.
  • 14.7 million: Restaurant industry employees.
  • 1.6 million: New restaurant jobs created by the year 2027.
  • 10%: Restaurant workforce as part of the overall U.S. workforce.
  • 9 in 10: Restaurant managers who started at entry level.
  • 8 in 10: Restaurant owners who started their industry careers in entry-level positions.
  • 9 in 10: Restaurants with fewer than 50 employees.
  • 7 in 10: Restaurants that are single-unit operations.

In this book, you will realize why your concept and theme are critical. Factors to include in a business plan. How to start your restaurant, how to grow and how to be successful. It is a detail guide that will guide you through the process.

©2017 Shabbir Hossain (P)2017 Shabbir Hossain
Erfolg im Beruf Geschäftsentwicklung & Unternehmertum
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Das sagen andere Hörer zu How to Start, Run, & Grow a Successful Restaurant Business: A Lean Startup Guide

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 3.5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    1
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    1
  • 1 Stern
    0
Sprecher
  • 4 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    1
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    1
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0
Geschichte
  • 3 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    1
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.

Sortieren nach:
Filtern:
  • Gesamt
    2 out of 5 stars
  • Sprecher
    3 out of 5 stars
  • Geschichte
    1 out of 5 stars

common sense

very superficial. content is mostly common sense knowledge. reading Speed is slow. structure ja ok

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.