Gastro Obscura Titelbild

Gastro Obscura

A Food Adventurer's Guide

Für 0,00 € im Abo vorbestellen
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Gastro Obscura

Von: Cecily Wong, Dylan Thuras, Atlas Obscura
Für 0,00 € im Abo vorbestellen

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 51,95 € vorbestellen

Für 51,95 € vorbestellen

Vorbestellung bestätigen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

A New York Times, USA Today, and national indie bestseller.

A Feast of Wonder!

Created by the ever-curious minds behind Atlas Obscura, this breathtaking guide transforms our sense of what people around the world eat and drink. Covering all seven continents, Gastro Obscura serves up a loaded plate of incredible ingredients, food adventures, and edible wonders. Ready for a beer made from fog in Chile? Sardinia’s “Threads of God” pasta? Egypt’s 2000-year-old egg ovens? But far more than a menu of curious minds delicacies and unexpected dishes, Gastro Obscura reveals food’s central place in our lives as well as our bellies, touching on history–trace the network of ancient Roman fish sauce factories. Culture–picture four million women gathering to make rice pudding. Travel–scale China’s sacred Mount Hua to reach a tea house. Festivals–feed wild macaques pyramid of fruit at Thailand’s Monkey Buffet Festival. And hidden gems that might be right around the corner, like the vending machine in Texas dispensing full sized pecan pies. Dig in and feed your sense of wonder.

“Like a great tapas meal, Gastro Obscura is deep yet snackable, and full of surprises. This is the book for anyone interested in eating, adventure and the human condition.”–Tom Colicchio, chef and activist

“This exquisite guide kept me at the breakfast table until dinner time.”–Kyle Maclachlan, actor and vintner

©2021 Cecily Wong, Dylan Thuras, and Atlas Obscura (P)2023 Workman Publishing Company
Geschichte Kochen Reisen & Tourismus
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Kritikerstimmen

"[Wong and Thuras'] lavishly photographed volume, more eye-opening than mouthwatering, slakes (and often quells) the armchair gourmand’s appetite. Combing 120 nations and all the continents... they have produced a cabinet of culinary curiosities."—​The New York Times Book Review

"You cannot help but be drawn to Gastro Obscura.”—​The New York Times

"There’s so much information in this book. If you love food, the photos are beautiful and for me, it really made me feel like on my couch like I was getting back out there and traveling again. That’s why I love this book. They know what they’re doing. These books are always good, they’re filled with facts, you gotta pick it up.”—​bestselling author Isaac Fitzgerald on the TODAY Show

Das sagen andere Hörer zu Gastro Obscura

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.