Food Routes Titelbild

Food Routes

Growing Bananas in Iceland and Other Tales from the Logistics of Eating

Reinhören

0,00 € - Kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo und kündige jederzeit und ohne Verpflichtung.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Food Routes

Von: Robyn S. Metcalfe
Gesprochen von: Donna Postel
0,00 € - Kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 17,95 € kaufen

Für 17,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

In Food Routes, Robyn Metcalfe explores an often-overlooked aspect of the global food system: how food moves from producer to consumer. She finds that the food supply chain is adapting to our increasingly complex demands for both personalization and convenience - but, she says, it won't be an easy ride.

Networked, digital tools will improve the food system but will also challenge our relationship to food in anxiety-provoking ways. It might not be easy to transfer our affections from verdant fields of organic tomatoes to high-rise greenhouses tended by robots. And yet, argues Metcalfe - a cautious technology optimist - technological advances offer opportunities for innovations that can get better food to more people in an increasingly urbanized world.

Metcalfe follows a slice of New York pizza and a club sandwich through the food supply chain; considers local foods, global foods, and food deserts; investigates the processing, packaging, and storage of food; explores the transportation networks that connect farm to plate; and explains how food can be tracked using sensors and the internet of things.

Future food may be engineered, networked, and nearly independent of crops grown in fields. New technologies can make the food system more efficient - but at what cost to our traditionally close relationship with food?

©2019 Massachusetts Institute of Technology (P)2019 Tantor
Politik & Regierungen Sozialwissenschaften
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Kritikerstimmen

"Food Routes is an intriguing look at where our food does (and doesn't) come from, where it will and should, and why tech is not a panacea." (Mark Bittman, author of How to Cook Everything)

Das sagen andere Hörer zu Food Routes

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 1 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1
Sprecher
  • 1 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    1
Geschichte
  • 0 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    0
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    0
  • 2 Sterne
    0
  • 1 Stern
    0

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.