Eat Like the Animals
What Nature Teaches Us About the Science of Healthy Eating
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 28,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
-
Gesprochen von:
-
Paul Panting
Über diesen Titel
Our evolutionary ancestors once possessed the ability to intuit what food their bodies needed, in what proportions, and ate the right things in the proper amounts—effortlessly balanced. When and why did we lose this ability, and how can we get it back?
David Raubenheimer and Stephen Simpson answer these questions in a compelling narrative, based upon five "eureka" moments they experienced in the course of their groundbreaking research. The book shares their colorful scientific journey—from the foothills of Cape Town, to the deserts of Australia—culminating in a unifying theory of nutrition that has profound implications for our current epidemic of metabolic diseases and obesity.
The authors ultimately offer useful prescriptions to understand the unwanted side effects of fad diets, gain control over one's food environment, and see that delicious and healthy are integral parts of proper eating.
©2020 David Raubenheimer and Stephen Simpson (P)2020 Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company