Death of a Country Fried Redneck
Hayley Powell Food and Cocktails Mystery Series, Book 2
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 17,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
-
Gesprochen von:
-
Tara Ochs
-
Von:
-
Lee Hollis
Über diesen Titel
Local food and drink writer Hayley Powell thinks she's done solving murders in scenic Bar Harbor, Maine. But when a taste of the South comes to New England, Haley's following another recipe for disaster....
As a single mom, Hayley Powell already has a full plate - she's got deadlines to make and a teenage daughter with eyes for an aspiring singer-songwriter. But when country music superstar Wade Springer rolls into town, Hayley spies an irresistible side gig: personal chef to her all-American idol. After he tries her home cooking, Wade's so impressed that he hires her on the spot - and invites her to dine with him alone.
Hayley and Wade are hitting all the right notes...until a body turns up. Wade's tour bus was torched overnight and a roadie named Mickey Pritchett came out well-done. But the real cause of death isn't barbecue: Mickey was shot, his mouth stuffed with one of Hayley's trademark chicken legs. An ornery drunk, Mickey had already made plenty of enemies in town, but Wade's reputation is on the rocks. Hayley reckons it's up to her to settle this mess - a charbroiled mystery with all the fixin's.
©2012 Rick Copp and Holly Simason (P)2021 Tantor