Cakes
River Cottage Handbook, Book 8
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
Für 15,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
-
Gesprochen von:
-
Gabrielle Glaister
-
Hugh Fearnley-Whittingstall
-
Von:
-
Pam Corbin
Über diesen Titel
Bloomsbury presents Cakes by Pam Corbin, read by Gabrielle Glaister and Hugh Fearnley-Whittingstall.
Baking is the most comforting and entirely satisfying of the culinary arts – making a cake is not only a sumptuous process in its own right but the end result is entirely delicious.
Pam Corbin offers the voice of experience, setting out basic techniques and recipes that will guarantee success. This is traditional baking at its very best, with over 75 adaptable recipes including Macaroons, Meringues, Fairy Cakes (and their counterpart – Gnome Cakes), the classic Victoria Sandwich, Rhubarb Pudding Cake, Walnut Cake, Banana Breakfast Muffins, Orange Cake with Earl Grey Icing, and the glorious Battenberg Cake with its distinctive pink and yellow checks. As a finishing touch, there is a section devoted to sweet embellishments like feather icing, crystallised violets and chocolate leaves.
Say goodbye to sinking sponges and brittle brownies with this comprehensive guide to the heavenly world of cake making, introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall.
PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.
©2018 Pam Corbin (P)2024 Bloomsbury Publishing Plc