Barbecue Titelbild

Barbecue

The History of an American Institution

Reinhören

0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Barbecue

Von: Robert F. Moss
Gesprochen von: David Holloway
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 22,95 € kaufen

Für 22,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

Barbecue: The History of an American Institution draws on hundreds of sources to document the evolution of barbecue from its origins among Native Americans to its present status as an icon of American culture. This is the story not just of a dish but of a social institution that helped shape the many regional cultures of the United States. It begins with British colonists' adoption of barbecuing techniques from Native Americans in the 16th and 17th centuries, moves to barbecue's establishment as the preeminent form of public celebration in the 19th century, and is carried through to barbecue's iconic status today.

From the very beginning, barbecues have been powerful social magnets, drawing together people from a wide range of classes and geographic backgrounds. Barbecue has played a key role in three centuries of American history, both reflecting and influencing the direction of an evolving society. By tracing the story of barbecue from its origins to today, Barbecue: The History of an American Institution traces the very thread of American social history.

©2010 The University of Alabama Press (P)2012 Redwood Audiobooks
Nord-, Mittel- & Südamerika Sozialwissenschaften

Kritikerstimmen

"If you enjoy reading about barbecue history, then this book is a must-read for you." ( National Barbecue News)
"This is a book that any serious lover of barbecue, with any interest at all in the origin of barbecue, would love to read." (Kansas City BBQ Society)

Das sagen andere Hörer zu Barbecue

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.