Another Person's Poison Titelbild

Another Person's Poison

A History of Food Allergy

Reinhören

Hol dir dieses Angebot 0,00 € - kostenlos hören
Angebot endet am 21.01.2025 um 23:59 Uhr. Es gelten die Audible Nutzungsbedingungen
Prime Logo Bist du Amazon Prime-Mitglied?
Audible 60 Tage kostenlos testen
Angebot, mit der Option, jederzeit flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach den 3 Monaten erhältst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Another Person's Poison

Von: Matthew Smith
Gesprochen von: Sean Runnette
Hol dir dieses Angebot 0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 3 Monaten. Angebot endet am 21.01.2025 um 23:59 Uhr. Monatlich kündbar.

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 21,95 € kaufen

Für 21,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

To some, food allergies seem like fabricated cries for attention. For others, they pose a dangerous health threat. Food allergies are bound up with so many personal and ideological concerns that it is difficult to determine what is medical and what is myth. This book parses the political, economic, cultural, and genuine health factors of a phenomenon that now dominates our interactions with others and our understanding of ourselves. Surveying the history of food allergy from ancient times to the present, Another Person's Poison also gives listeners a clear grasp of new medical findings on allergies and what they say about our environment, our immune system, and the nature of the food we consume.

For most of the 20th century, food allergies were considered a fad or junk science. While many physicians and clinicians argued that certain foods could cause a range of chronic problems, from asthma and eczema to migraines and hyperactivity, others believed that allergies were psychosomatic. Another Person's Poison traces the trajectory of this debate and its effect on public-health policy and the production, manufacture, and consumption of food.

Are rising allergy rates purely the result of effective lobbying and a booming industry built on self-diagnosis and expensive remedies? Or should physicians become more flexible in their approach to food allergies and more careful in their diagnoses? Exploring the issue from scientific, political, economic, social, and patient-centered perspectives, this book is the first to engage fully with the history of what is now a major modern affliction, illuminating society's troubled relationship with food, disease, and the creation of medical knowledge.

©2015 Columbia University Press (P)2016 Audible, Inc.
Diäten, Ernährung & gesunde Ernährung Gesundheit & Wellness Lebensmittel & Wein
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2

Das sagen andere Hörer zu Another Person's Poison

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.